Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked otthonteremtését?
Kérj visszahívást, és segítünk!

  Gondoskodj gyermeked lakásálmairól!

  Gyerek Lakásszámlával

  Miért éri meg a Gyerek Lakásszámlát választani?

  • Rugalmas: Havi megtakarítási összeg 20.000 Ft-tól akár havi 100.000 Ft-ig, futamidő 199 hónap (16 év 7 hónap). A magasabb havi megtakarítási összeg magasabb szerződéses összeget eredményez.1
  • A Gyerek Lakásszámla hosszú távú és időtálló megtakarítási forma, amelynek kiemelkedő előnye, hogy 30%-os Megtakarítási bónuszra is jogosult lehetsz a betéti kamatokon felül. A Megtakarítási bónusz feltétele, hogy a szerződés kiutalással szűnjön meg, valamint az új Gyerek Lakásszámla ne megosztás útján jöjjön létre.
   EBKM havi 20.000 Ft megtakarítás mellett 2,62% Megtakarítási bónusszal.
   EBKM havi 100.000 Ft megtakarítás mellett 2,72% Megtakarítási bónusszal.
  • Személyre szabható: eldönthető, hogy milyen összeget takarítasz meg havonta. Ha 100.000 forintot is félre tudsz tenni minden hónapban, akkor ennek köszönhetően, egy lakás-előtakarékossági szerződéssel 50.000.000 Ft szerződéses összeg is elérhető.
  • Számos lakáscélra felhasználható.
  • Tervezhető és biztonságos megtakarítási forma (az elhelyezett betét az OBA által biztosított).

  Gyerekszámla kalkulátor

  Számold ki, hogyan lehet gyermekednek saját otthona!

  A szerződéssel jogosult vagy a Gyerekszámla előnyeire és egészen gyermeked otthonteremtéséig támogathatod lakáscéljait.

  Havi megtakarítás gyermekednek

  ${slider_min|formatPrice} Ft
  ${slider_max|formatPrice} Ft

  Szerződéses összeg:

  Teljes megtakarítás + felvehető lakáskölcsön

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Összes saját megtakarítás:

  ${own_savings|formatPrice} Ft

  Szerződéskötés

  Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a):

  ${account_open_fee|formatPrice} Ft

  Havi számlavezetési díj:

  ${account_management_fee|formatPrice} Ft

  Megtakarítási időszak

  Összes saját befizetés:

  ${all_own_payments|formatPrice} Ft

  Betéti kamat a befizetés után:

  ${deposit_rate|formatPrice} Ft

  EBKM Megtakarítási bónusszal:

  ${saving_with_bonus} %

  Megtakarítási bónusz:

  ${saving_bonus|formatPrice} Ft

  Havi befizetések száma:

  ${monthly_inpayment_number}

  Kiugró bónusz:

  ${kiugro_bonusz|formatPrice} Ft

  Kiugró Extra bónusz:

  ${kiugro_extra_bonusz|formatPrice} Ft

  Lejáratkor igényelhető lakáshitel összege:

  ${housing_loan|formatPrice} Ft

  Törlesztőrészletek száma:

  ${installment_number} Hónap

  Havi fix törlesztőrészlet:

  ${installment_amount|formatPrice} Ft

  THM:

  ${thm} %


  Add meg az e-mail címed, ahová a kikalkulált ajánlatot elküldhetjük!

  Kérem e-mailben

  Köszönjük érdeklődésed!

  Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked otthonteremtését?
  Kérj visszahívást, és segítünk!

   Mire használhatod fel?

   Lakásvásárlásra

   Gyermeked álmai, céljai és életstílusa ugyan még ismeretlen, de az biztos, hogy Ő is vágyik majd a saját otthon melegére.

   A Gyerekszámlán lévő megtakarítást önerőként is felhasználhatod, akár kedvező lakáskölcsönnel is kombinálhatod, amit bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására felhasználhattok majd.

   Felújításra, korszerűsítésre

   Előfordulhat, hogy máris tudod, hová költözhet majd gyermeked felnőttként.

   A Gyerekszámla ebben az esetben is támogatja otthonteremtését, mert az összegyűjtött megtakarítást arra is fordíthatja majd, hogy saját ízlése szerint újítsa fel és korszerűsítse első otthonát.

   Építésre, bővítésre

   Úgy érzed az lesz a legjobb, ha távol és mégis közel költözik majd gyermeked, mondjuk egy új lakrészbe? Vagy inkább az alkotás örömét adnád neki, hogy az alapoktól a tetőig ő építhesse fel álmai otthonát?

   A Gyerekszámla mindkét esetben kiváló alap lehet, mert ingatlan bővítésére és új ház építésére is egyaránt felhasználható.

   Mi történik visszahíváskérés után?

   Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

   Visszahívás

   Miután visszahívást kértél, kollégáink egy munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.

   Személyre szabott ajánlat kidolgozása

   Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab. Amennyiben megfelelőnek találod az ajánlatot, e-mailben meghívót küldünk VideóBankár rendszerünkbe.

   Szerződés megkötése

   A VideóBankárban, a videóhívás során okmányaid segítségével azonosítunk Téged és áttekintjük a kiküldött ajánlatot, amit szóbeli nyilatkozatoddal elfogadhatsz, ezzel létrejön a Lakásszámlád.

   Szerződés visszaigazolása

   Elküldjük postán a szerződésed létrejöttéről szóló dokumentumot. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

   A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat című dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

   1 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet (továbiakban: EBKM r.) rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, havi 25.000 forint, havi 30.000 forint, továbbá havi 100.000 forintfolyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

   2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott áthidaló kölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított THM meghatározása az aktuális feltételek és a kalkulációban megadott adatok  figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   3 Az éves Megtakarítási bónuszra való jogosultság feltétele a havi rendszeres tarifális rátának megfelelő betét elhelyezése. A Lakás-takarékpénztár a lakás-előtakarékossági szerződésre betétként elhelyezett összegre járó Megtakarítási bónusz összegét megtakarítási év minden harmadik hónapjának végén vizsgálja és állapítja meg, továbbá minden megtakarítási év végén felülvizsgálja. A vizsgált három hónapos periódusra a Megtakarítási bónusz alap összege nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződés módozata szerinti tarifális ráta háromszorosa. Amennyiben a lakás előtakarékoskodó a vizsgált három hónapos periódusban a tarifális ráta szerinti havi megtakarítást nem teljesíti, a tényleges befizetések alapján kerül megállapításra a Megtakarítási bónusz összege. A vizsgált három hónapos periódusban a tarifális rátán felül elhelyezett megtakarítás a későbbi három hónapos periódusban nem vehető figyelembe Megtakarítási bónusz alapként.

   superbrands_ok_2in1-360x75 copy 2